Målmandsveteran hjælper BSV til storsejr i Sønderjylland

Søren Rasmussen var stærkt spillende, da BSV tog en klar sejr på udebane over Sønderjyske.

Søren Rasmussen

41 år er ingen alder for en håndboldmålmand, og Bjerringbro-Silkeborgs Søren Rasmussen er fortsat i stand til at levere præstationer på højt niveau.

Det blev på ny illustreret i lørdagens udekamp mod Sønderjyske, som BSV vandt overbevisende med 35-25.

Det var ikke mindst forrygende målmandsspil af Søren Rasmussen, der var årsagen til, at hjemmepublikum i Skansen i Sønderborg kun kunne juble over scoring ni gange før pausen.

Og da gæsternes offensiv var næsten lige så inspireret som målmandsveteranen, var kampen reelt afgjort ved halvtid, hvor BSV førte med hele 19-9.

Rasmussen blev en smule mere medgørlig efter pausen, men Sønderjyske kom ikke tættere på det stærke BSV-mandskab, der holdt et solidt forspring på omkring ti mål, indtil de 60 minutter var overstået.

Søren Rasmussen sluttede med en redningsprocent på lidt over 44.

Med sejren rykker BSV op på førstepladsen i 888 Ligaen med otte point for fem kampe. Det er samme pointtal som Skjern Håndbold og Århus Håndbold på de næste pladser.

Sønderjyske er på tiendepladsen med fire point.