Lussing til 700.000 kroner

41-årig familiefar har fået kæmperegning fra Holstebro Kommune i sag om dækning af sygedagpenge, efter han i 2005 gav en servitrice en lussing.

lussing.jpg

Den 41-årige montør, John Gjødvad fra Mammen ved Bjerringbro, gjorde store øjne, da han fornylig modtog en regning fra Holstebro Kommune på omkring 700.000 kr.

Har afsonet dom

Regningen kommer på baggrund af en sag fra 2005, hvor John Gjødvad gav en servitrice i Bjerringbro en lussing og rev hende i håret, og efterfølgende afsonede en kort fængselsdom. Han betalte også servitricen erstatning i sagen for svie og smerte, og troede så, at den sag var ude af verden.

Lige indtil brevet fra Holstebro Kommune kom. Her kræver kommunens advokat, at han dækker en stor del af udgifterne til efterfølgende sygedagpenge til voldsofferet.

Lang sygemelding

I en erklæring fra Retslægerådet, kan det nemlig 'ikke afvises', at der er en sammenhæng mellem overfaldet og ofrets psykiske problemer med posttraumatisk stress. Efterfølgende har hun i lange perioder været ude af stand til at arbejde.

Sætter huset til salg

- Jeg aner ikke, hvor jeg skal skaffe de penge fra. Jeg er lige blevet arbejdsløs, så nu må jeg sætte huset til salg, siger John Gjødvad i dag til TV/MIDT-VEST.