Lunge og VM-håb punkteret

Venstrefløjen Andreas Toudahl fra Bjerringbro-Silkeborg har med et godt efterår spillet sig ind i landholdsvarmen. I weekenden blev han skadet. Nu hænger VM-deltagelsen i en tynd tråd.

I lørdagens pokalsemifinale mod GOG gik det galt for VM-håbet Andreas Toudahl. Med stærke smerter forlod han banen og pokalturneringen.

Den første scanning gav imidlertid intet svar til Andreas Toudahl, men det gjorde endnu en scanning.

- Ved en første scanning fik jeg at vide, at jeg formentlig havde bøjet et par ribben, men ved den anden scanning fik jeg at vide, at jeg har brækket to ribben og delvist punkteret min højre lunge. Det forklarer hvorfor jeg har haft problemer med vejrtrækningen siden i lørdags, siger Andreas Toudahl til Viborg Stifts Folkeblad.

Igen onsdag bliver Andreas Toudahl scannet, men meget tyder på at der ikke er mere håndbold til Bjerringbro-Silkeborgspilleren i år. Hvad det får af konsekvenser for fløjens chancer for at komme med til VM, vil landstræner Ulrik Wilbæk ikke kommentere på.

- Det vil jeg tale med Andreas selv om. Men jeg kan sige at han er et emne på venstre fløj - helt sikkert. Men nu må vi se hvad den næste scanning viser, siger Ulrik Wilbek til Viborg Stifts Folkeblad.

Nyheden om Toudahls skade glæder ikke konkurrent Lars Rasmussen fra Team Tvis-Holstebro selvom hans VM-chancer er blevet større.

- Jeg ønsker selvfølgelig at komme med til VM fordi træneren har udtaget mig, og jeg føler med Andreas. Men selvfølgelig er mine chancer for at komme med til VM blevet bedre, siger Lars Rasmussen til TV/Midt-Vest.