Lukas Graham kommer til Thy Rock

Årets mange festivaler er endnu ikke færdige, men allerede nu melder Thy Rock deres første store navn til festivalen i 2020 ud.

Lukas Graham
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

De er kendt for sange som ’Mama Said’, ’Drunk in the Morning’ og ’7 Years’ – og næste år kommer bandet bag sangene, Lukas Graham, her til landsdelen. Det har Thy Rock netop offentliggjort.

Lukas Graham er et stort navn i både ind- og udland, og det er derfor også en særdeles stolt Thy Rock-formand, der nu har meldt deres første kunstner til næste års festival ud.

- Det, at han vælger Thy er lidt af et scoop og vidner om, at musikerne er glade for at spille for vores fantastiske publikum på Thy Rock. Gennem de senere år har rigtigt mange af vores gæster udtrykt ønske om at se Lukas Graham på Thy Rock, og det ønske kan vi nu opfylde, siger en glad Hans Peter Jarl Madsen, der er formand for Thy Rock.

Lukas Graham glæder sig

Det er ikke kun i Thy, at man ser frem til næste års festival. Også Lukas Graham glæder sig til at spille for danskerne igen.

- Efter at have spillet mange festivaler i udlandet, kommer man til at savne at spille hjemme på de danske festivaler, hvor vi får lov at feste med de fans, som kender os allerbedst. Man kommer til at savne den ”nede på jordenhed”, der kommer, når man spiller herhjemme, siger Lukas Graham.

Selvom Lukas og bandet spiller hjemme i vante rammer, bliver det alligevel en helt ny oplevelse, når de kommer til Thisted. Det er nemlig første gang nogensinde, at Lukas Graham spiller på Thy Rock.

- Vi har aldrig spillet på Thy Rock før, men vi glæder os meget til at opleve festivalen og gæsterne. Det er altid ekstra spændende, når vi besøger en ny festival for allerførste gang, siger Lukas Graham.

Lukas Graham er det første af en lang række kunstnere, der spiller på Thy Rock 2020. De øvrige offentliggøres senere på året.