Lottovinder: Det var en fejl jeg fik en Lotto-kupon

Mand får ved et uheld den heldige lotto-kupon med hjem i vinder 6 millioner.

En heldig Lotto-spiller fra Ringkøbing-Skjern vandt 6.092.388 kroner. Det var i virkeligheden et tilfælde, at han fik vinder-bonnen med hjem.

 - Det er underligt. Jeg har det sådan, at jeg gerne vil se pengene på kontoen, før jeg tror på det, fortæller den heldige vinder, som ønsker at være anonym, men gerne vil afsløre, at han er en mand i 40’erne fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

Danske Spil har interviewet vinderen, som gerne vil forblive anonym.

- Det var faktisk en fejl, at jeg fik købt en Lotto-kupon. Jeg skulle egentlig bare have en Eurojackpot-kupon, og så fik jeg ved en fejl både en Eurojackpot- og en Lotto-kupon.

Det var faktisk ikke vinderen selv, der fandt ud af, at han havde vundet 6 millioner kroner, men hans kone, der fandt ud af det.

- Hun havde set på Facebook, at den lokale brugs søgte efter en vinder, og så ringede hun til mig for at høre, om jeg havde købt en kupon der. Det havde jeg, og så sagde jeg til hende, at hun bare kunne tjekke min pung, siger vinderen.

Hans datter hentede ham ind, og da vidste han godt, at der var gevinst på kuponen. Men ikke hvor meget.

- Min kone viste mig, hvor stor en gevinst, der var, vi havde vundet. Og hun tjekkede vel 10 gange, før jeg fik lov at tjekke. Så satte vi os ud i drivhuset med en kold øl.

Hvad gevinsten skal bruges på, ved vinderen ikke endnu. De afventer lige nu Danske Spils millionærrådgivere, men en ting er helt sikker:

- Der er mange tanker, der går igennem hovedet lige nu. Det gør der jo altid, når man køber en kupon, for der åbner sig mange muligheder med sådan en gevinst, siger vinderen til Danske Spil.