Lønborggaard solgt

Herregården Lønborggaard ved Tarm var i dag på tvangsauktion.

090702_Loenborggaard.jpg

Den tidligere ejer af herregården Lønborggaard, Eigil Lynge gik i april konkurs. I dag stod kreditorerne i kø i fogedretten for at få deres millioner. Og der kom penge i kassen. Det nyoprettede selskab Lønborggaard APS købte herregården for 13.412.000 kroner. Nu skal Lønborggaard drives videre som feriecenter. Bag det nye selskab Lønborggaard Aps står tre unge mænd fra Hobro. Indtil sidste fredag havde de aldrig hørt om herregården i det vestjyske.  Men så tog de en hurtig beslutning.

- Vores første prioritet er at få tingene up to date igen og køre det videre, som det var planlagt med hotel og feriecenter, forklarer en af de nye ejere, Jacob Grønlund.

Lynge flytter ind igen

Eigil Lynge købte Lønborggaard i 2004 og har brugt knap 50 millioner på at renovere den til et feriecenter med hotel, swimmingpool, hal og restaurant. Af de nye ejere får han nu lov til at flytte tilbage til herregården - nu som ansat.

- Det er mit hjertebarn og jeg har lovet at hjælpe de mennesker, der nu har købt det, siger Eigil Lynge.

Siden konkursen har han ikke boet på Lønborggaard. Men allerede i morgen tidlig pakker han bilen og flytter tilbage igen.

Læs også:

Lønborggaard på tvangsauktion