Lokale V-folk efterlyser svar i tøj-sag

Lokale Venstrefolk efterlyser stadig svar i sagen om partiets formand Lars Løkke Rasmussens forbrug af dyrt tøj på partiets regning.

En række lokalformænd er ikke tilfredse med den tillidserklæring, som Venstres Forretningsudvalg tirsdag aften gav Lars Løkke Rasmussen, men som samtidig ser de frem til at få mere at vide om, hvad der er op og ned i Løkkes seneste bilagssag.

Den drejer sig om dyrt indkøb af tøj på Venstres regning til Lars Løkke for 152.000 kroner. Flere par sko til over 2000 kroner, købte Venstre blandt andet, ligesom partiet gav en ferie til Løkkes familie, fordi de måtte undvære Lars Løkke under den seneste valgkamp.

- Som jysk Venstre-mand synes jeg nok, at det er rigelige midler, der er brugt omkring det her. Nu ved jeg så ikke, hvor meget han har brugt privat, så der er stadig en masse ubekendte. Vi kender ikke alle detaljer, og vi har mest pressens udlægning, så jeg ser frem til at få en nærmere redegørelse. Det er en alvorlig sag, som vi skal finde ud af, hvad der er op og ned i. Men det er positivt, at man har været inde og kigge på partiets retningslinjer for den slags., siger Jens Jørgen Hansen, kommuneforeningsformand i Ikast-Brande til Ritzau.

I Skive sidder kommuneforeningsformand Kenneth Enggrob med samme overvejelser.

- Jeg føler mig nok ikke fuldt oplyst, men jeg må jo stole på, at når Forretningsudvalget har fuld tillid til formanden, så er der gode grunde til det. Det bedste, man kan gøre i denne situation er at bakke formanden op. Det vil være en helt uoverskuelig situation for Venstre at skulle have en ny formand, siger Kenneth Enggrob til Ritzau..