Lokalbrag flyttes til Messecentret

Håndboldkampen om to uger mellem Lemvig og HC Midtjylland bliver så stort et tilløbsstykke, at den normale hjemmebane er for lille.

Rundehal.jpg

De skulle have spillet kampen på HC Midtjylland hjemmebane i Holingentret i Herning, men rammen er for lille til den store kamp.

Kampen torsdag den 26. februar mellem lokalrivalerne HC Midtjylland og Lemvig bliver derfor i den runde hal ved Messecenter Herning, hvor der ofte har været spillet store håndboldkampe.

- Vores normale hjemmebaner i Sportscenter Herning og Hammerumhallen er simpelthen for små i forhold til den interesse vi har fornemmet for kampen, det siger bestyrelsesmedlem i HC Midtjylland Niels Knudsen til TV/MIDT-VEST.

Finalekamp i 1. division

Kampen mellem HC Midtjylland og Lemvig har udviklet sig til en slags finale i herrernes 1. division. De to hold ligger lige nu a point i toppen af division, men med HC Midtjylland med en bedre målscorer. Så lige præcis det interne opgør de to i mellem kan afgøre, hvem der vinder grundspillet i 1. division og får den eftertragtede plads i ligaen.

For et par uger siden fik HC Midtjylland en henvendelse fra Lemvig om, at de ville kunne sælge 4-500 billetter til kampen.

- Hvis vi er nogle hundrede stykker fra Lemvig der skal ind ad dørene, og vi også selv vil være en god flok, så kommer vi meget let til at afvise nogen ved dørene, forklarer Niels Knudsen om valget at flytte kampen til større rammer.

Niels Knudsen håber, at der kommer et par tusinde tilskuere til kampen, og billetterne til braget mellem HC Midtjylland og Lemvig kan købes fra på mandag på MCH Kongrescentrets billetkontor.

Da de to hold mødtes i Lemvig den 24. oktober, vandt Lemvig 29-27 over HC Midtjylland.