Lokalbrag endte med 10-målssejre

Både Skjern Håndbold og Team Tvis Holstebro hentede hjemmesejre på 10 overskydende mål i Boxer Herreligaen onsdag.

Det blev til storsejre for hjemmeholdene, da der i dén grad var lokalbrag i Boxer Herreligaen onsdag aften, hvor Skjern mødte HC Midtjylland, og Team Tvis Holstebro tørnede sammen med Lemvig-Thyborøn.

Og resultatet af de opgør blev, at der nu skal en efterhånden meget livlig fantasi til at forestille sig et slutspil hos håndboldherrerne uden Skjern og Team Tvis Holstebro.

Skjern viste stærk form ved at slå HC Midtjylland, som dermed faldt til sjettepladsen. Efter 12-12 ved pausen var Skjern suveræne i anden halvleg, hvor 17-årige Emil Bergholt spillede en fantastisk forsvarskamp og satte en effektiv stopper for Lemvig-Thyborøns angrebsspil.

Kampen endte 29-19 til Skjern, som havde Morten Balling som topscorer med seks mål.

Også Team Tvis Holstebro sejrede med 10 mål i en kamp, der aldrig blev spændende. Allerede fra kampens begyndelse havde bundholdet Lemvig-Thyborøn overordentligt svært ved at spille sig igennem hjemmeholdets halvoffensive forsvar, og i den anden ende gjorde Team Tvis Holstebro som det passede dem og scorede hele 20 mål i første halvleg.

Lemvig/Thyborøn blev sendt hjem med et nederlag på i alt 35-25. Michael Damgaard og Jonas Larholm bidrog til sejren med hver otte scoringer.

Team Tvis Holstebro og Skjern Håndbold ligger nu henholdsvis nummer fire og fem i ligaen, hvor de otte bedste går i slutspillet.