Livline til Skives håndboldherrer

Blot tre timer før sidste spillerunde i herreligaens grundspil har Skive fH fået nyt liv. En sejr i aften kan sende Skive fri af direkte nedrykning.

260411_Skive_FH.jpg

Der er jubel i Skive over en uventet pointsmæssig håndsrækning. Håndboldens Appelinstans har netop afgjort, at KIF Kolding Københavns ulovlige brug af træner, Carlos Ortega, nu får alvorlige konsekvenser.

Kolding er blevet fratrukket fem points, og i stedet har Skive fH og Sønderjyske begge fået to points, mens Mors-Thy har fået et point i de tre kampe, hvor Kolding var modstanderen.

Og de to points til Skive fH betyder nu, at klubben kun få timer før sidste spillerunde har en reel chance for at spille sig fri af den direkte nedrykning.

- Der er run på lige nu. Det summer i Skive. Folk vil pludselig til håndbold i aften. Jeg er meget glad for afgørelsen, fordi den bekræfter mig i, at vi alle spiller efter de samme regler. Vores formål med at anke afgørelsen var ikke at få to points. Udelukkende det principielle. Men jeg er naturligvis glad for den mulighed, vi nu har fået. Der bliver vist ingen problemer med at sætte spillerne op til kampen i aften, siger direktøren for Skive fH, Peter Andersen, til TV MidtVest.

 

Skive møder hjemme klokken 19.30 HC Midtjylland. Situationen er den, at Skive fH skal vinde for at rykke fri af den direkte nedrykning. Samtidig skal Nordsjælland Håndbold tabe i Skjern.

Sker det, bytter Skive og Nordsjælland plads i tabellen, og dermed er det sjællænderne, der ryger direkte ud af Boxer Herreligaen.