Litauere anholdt for nummeplade-tyveri

De tre mænd er sigtet for både tyveri af nummerplader og ulovlig besiddelse af både en gaspistol og peberspray.

NummerpladeLT.jpg

I nat kunne Lokalpolitiet i Viborg anholde tre litauerske mænd. De er sigtet for tyveri af nummerplader og ulovlig besiddelse af både en gaspistol og peberspray.

Tip fra borger

- Vi fik en anmeldelse klokken 2.06 i nat fra en borger, der havde set to mænd skrue nummerpladerne af en bil på Elmevej i Viborg, for så at springe hurtigt ind i en varevogn og køre fra stedet, forklarer Henrik Hansen fra Viborg Politi.

Blot tyve minutter senere blev selvsamme varevogn standset af en patruljevogn i krydset ved Vennershåbvej og Guldbækvej i Viborg.

- De var her i besiddelse af både de stjålne nummerplader, en gaspistol og tre gange peberspray, så det var jo lidt svært at løbe fra, forklarer Henrik Hansen.

Mistænkelig cocktail

De tre mænd er ikke tidligere kendt af politiet. De sidder lige nu til afhøring, hvor politiet især vil spørge ind til, hvad de stjålne nummerplader skulle bruges til.

- Det er klart, at når man ligger inde med nummerplader, der giver en mulighed for at skjule sin sande identitet, en gaspistol, der ligner en ægte pistol, og tre gange peberspray, så sætter det da tankerne i gang, lyder det fra Henrik Hansen.