Lisette havde lige startet firma, da hun stod med en positiv graviditetstest

Hun skulle pludselig træffe forretningsbeslutninger med kvalme, da hun fandt ud af, at hun ventede tvillinger.

Kun 14 dage efter Lisette Jepsen var momsregistreret og var klar til at springe ud som iværksætter, viste en graviditetstest to streger. Hun var gravid - og tilmed med tvillinger.

Sådan var situationen for knap tre år siden, og der blev ikke lavet om på nogen af delene.

- Vigtige forretningsbeslutninger blev truffet med en forfærdelig kvalme, da jeg var helt vildt ramt af at vente tvillinger, forklarer Lisette Jepsen.

Den vordende mor fra Viborg kunne godt blive usikker på, om det var uheldigt, at hendes virksomheds-start faldt sammen med graviditet og fødsel.

- Jeg ville rigtigt gerne give børnene de bedste forudsætninger og være en nærværende mor og passe på min graviditet. På den anden side havde jeg aldrig været så glad, som jeg var i den periode over, at nu var det endelig nu, jeg fik mit eget. Tænker det smittede af hele vejen ind til dem, at mor var glad, slår hun fast.

Der er mange ting der skal være styr på, når familien på fire skal gøre sig klar. Her spiser de morgenmad.
Der er mange ting der skal være styr på, når familien på fire skal gøre sig klar. Her spiser de morgenmad.
Foto: Hans Trier Vittarp, TV MIDTVEST

Tre ”børn”

I 2016 kom virksomheden Cow Concept til verden i Viborg og seks måneder senere fødte iværksætteren tvillingedrengene Gustav og Walter.

Alle tre ”børn” trives i bedste velgående, og Lisette Jepsen har lagt yderligere til.

Hun er blevet dobbelt op iværksætter, og har sammen med sin far, tidligere grundlægger af Zone Company, taget initiativet til at forvandle nogle tomme erhvervsbrygninger til ”Den Hvide Fabrik”.

Her bor hun nu selv til leje med sin butik, lager og webshop sammen med ni andre ildsjæle.

- Jeg syntes, der manglede sådan et sted i Viborg, som tænkte lidt ud af boksen med rum til alle typer virksomheder, og hvor vi kunne opbygge et fællesskab og en anderledes kultur, siger Lisette Jepsen.

Lisette afleverer sine to drenge i institution.
Lisette afleverer sine to drenge i institution.
Foto: Hans Trier Vittarp, TV MIDTVEST

Kom ind med modermælken

Lisette er fjerde generations-iværksætter. Både hendes far, farfar og oldefar har været selvstændige, så hun er velforsynet med handelsgener og har nærmest fået den livsform ind med modermælken.

- Det kan være rigtigt svært at balancere mellem at være småbørnsmor og iværksætter.  Men jeg vil gerne vise mine børn, at det godt kan lade sig gøre, når man virkelig brænder for det, fortæller hun.

En lille pung købt på en ferie i Spanien for 10 år siden blev det reelle startskud til forretningseventyret. Lisette forelskede sig så meget i pungen, at hun købte 10 med hjem, og de blev solgt, inden hun fik set sig om.

I dag er pungen blev til adskillige varianter, der er flankeret af 1000 forskellige tasker, tørklæder, smykker, ure og boliginteriør.

Mød den travle iværksætter her.