Lis Sørensen til Tange Sø Festival

Lis Sørensen spiller på årets Tange Sø Festival.

Der er kendte navne på plakaten  fra både ind og udland når Tange Sø Festival løber af stablen, lørdag den 20. august i Ans mellem Viborg og Århus. Og det sidste navn på plakaten er Lis Sørensen.

”Hun er jo en af Danmarks mest populære sangerinder, og hun har en fantastisk bredt repertoire, som vi glæder os til at høre et udpluk af ved festivalen,” siger Johan Blomberg, der er musikansvarlig i Tange Sø Folk Festival.

”Udover at hun har optrådt i en masse bandsammenhænge og som korsangerinde for en række danske kunstnere, har Lis Sørensen selv mere end ti soloalbums at trække på, så der skal nok blive masser af sange at synge med på til august.”
                     
Foreningen Tange Sø Folk Festival præsenterede det samlede musikprogram på Ans Kro, hvor der også blev lejlighed til at stifte bekendtskab med et af de bands, som skal spille ved årets Tange Sø Folk Festival. Det var et af de nye navne, The Grandfætters, som gav en forsmag på, hvad der venter til årets festival.

”Jeg synes, at vi har fået sammensat et rigtig velafbalanceret musikprogram, der dels er tro mod festivalens skotsk-irske rødder, dels omfatter populære kunstnere, der rækker ud til et bredt, folkeligt publikum,” siger formand for Tange Sø Folk Festival, Johannes Hansen.                   

Det samlede musikprogram for årets Tange Sø Folk Festival ser således ud:
                     
Johnny Logan
                      
Lis Sørensen 
                      
Wolfstone
                      
Jonah Blacksmith
                      
The Grandfætters
                      
Peter og De Andre Kopier
                      
Hawkeye & Hoe
                      
Modvind