Linse Kessler melder afbud til Vildsund Marked

Den storbarmede Bryggen-pige, Linse Kessler, var det nye navn på Vildsund Marked i år. Nu har hun meddelt, at hun ikke kommer. (Foto: Colourbox)

COLOURBOX12893927LinseKNY.jpg

TV-kendissen skulle have været på scenen torsdag kl. 14, men tidligere i dag meldte hun afbud på sin Facebook-profil. Linse Kessler skriver blandt andet:

"Jeg blir absolut ikke populær på det jeg gør her, men jeg tager tæskene. Det er kommet mig for øre at Vildtsund markedet er et dyremarked, hvor rigtig mange heste står klods op af et Øltelt, med meget høj musik, de er nervøse og topstressede frown-humørikon Det hverken kan eller vil jeg deltage i. Jeg kan simpelthen ikke stå inde for det, og lægge mit navn til," skriver hun.

Den ansvarlige for Vildsund Marked bekræfter, at Linse Kessler har meldt afbud. De har nu fået det bekræftet af hendes manager. 

- Vi er kede af at hun skuffer sine fans. Og vi stiller os uforstående over for det. Hun var også med på Viborg-Marked, hvor dyrende også stod tæt på teltene, fortæller Mads Bjerg Jensen Ohlsen, der er markedsansvarlig for Vildsund Marked. 

Ansvarlig: Dyrene har det godt

Dyreelskeren Linse Kessler begrunder afbuddet med, at hestene på markedet er stressede, fordi de står for tæt på ølteltet. Men det er noget, den ansvarlige for Vildsund Markedet slet ikke kan nikke genkendende til.

- Det eneste jeg kan sige er, at vi har en dyrlæge heroppe, som sørger for at dyrene har det godt. Dyrlægen laver en kontrol flere gange om dagen. Vi har store lastbiler imellem telt og dyrene så der er afstand imellem dyr og musik. Vi er selvfølgelig interesseret i dyrevelfærd, og vi er sikre på, at de har det godt, siger Mads Bjerg Jensen Ohlsen.