Liget i Storåen identificeres i morgen

Liget, der torsdag morgen blev fundet i Storåen, køres nu direkte til Aarhus, hvor et ligsyn skal klarlægge den døde mands identitet. Et svar ventes først i morgen.

LigStoraa.jpg

Midt- og Vestjyllands Politi kan endnu ikke sige noget om identiteten af det lig, der torsdag morgen blev fundet i Storåen vest for Holstebro. Liget køres torsdag formiddag direkte til Aarhus, hvor retsmedicinere skal stå for et ligsyn. Politiet håber, at ligsynet kan fastslå den dødes identitet, men venter først resultat fredag. Fredag skal liget også obduceres for at fastslå den nærmere dødsårsag.

Fundet vest for Holstebro

Politiet fik anmeldelsen fra en lystfisker, der kl. halv syv torsdag morgen havde taget opstilling ved Storåen. Politi og redningsfolk rykkede til stedet ca. 4 km fra midtbyen i Holstebro og bjærgede liget fri af åen. Allan Laustsen fra Midt- og Vestjyllands Politi bekræfter, at der er tale om en mand.

Forsvundet soldat

Den 22-årige soldat Jonas Hedegaard Hansen har været forsvundet siden en bytur den 5. marts i Holstebro. Eftersøgningen har længe koncentreret sig omkring Storåen og Vandkraftsøen i Holstebro. Særligt den frivillige organisation Missing People Denmark har fokuseret eftersøgningen omkring Vandkraftsøen i Holstebro de seneste dage. Allan Laustsen fra politiet i Holstebro kan endnu ikke sige, om liget er den forsvundne soldat, men der er ifølge politiet ikke andre eftersøgte personer i Holstebro og omegn for tiden.

Liget blev fundet her i Storåen vest for Holstebro