Liga-topscorer til BSV

25-årige Chris Jørgensen skifter fra Nordsjælland til Bjerringbro-Silkeborg fra næste sæson

chrisjorgenseninet.jpg

Bagspilleren Chris Jørgensen har skrevet en to-årig kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg fra starten af næste sæson, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Længere jagt

Bjerringbro-Silkeborg har gennem længere tid været på jagt efter den målfarlige nordsjællænder, der sluttede som topscorer i grundspillet med 153 mål.

 - Klubskiftet giver mig muligheden for at fokusere 100 procent på håndbold. Og det er en motivationsfaktor at spille for en klub, der er med i toppen hvert år. Det ser jeg frem til, siger Chris Jørgensen.

BSV vandt ligaprofil

Flere klubber har været på jagt efter Chris Jørgensen, og Bjerringbro-Silkeborg træner Carsten Albrektsen er naturligvis godt tilfreds med, at den midtjyske klub løb af med "sejren".

 - Vi har tidligere været i dialog med Chris, og jeg er glad for, at han i sidste ende valgte os. Han er en dygtig bagspiller, der både spillemæssigt og mentalt står for de værdier, vi leder efter. Han har gennem flere sæsoner været en af ligaens profiler og rummer fortsat et udviklingspotentiale. Han passer dermed godt til de kriterier, vi går efter, når vi kigger efter forstærkninger, siger Carsten Albrektsen.