To lig fundet i Karup

En mand og en kvinde blev lørdag fundet døde på en adresse i Kølvrå ved Karup.

Huset, hvor den døde mand og kvinde blev fundet.
Huset, hvor den døde mand og kvinde blev fundet.
Foto: Henrik Birkbak, TV MIDTVEST

Politiet fandt lørdag middag to døde personer i en bolig i Ringparken i Kølvrå ved Karup. Politiet tog derud, fordi de havde fået en henvendelse fra en bekymret veninde.

- En veninde til den afdøde ville besøge hende, fordi hun ikke havde hørt fra hende i et stykke tid. Ingen lukkede op, men hoveddøren var ulåst. Men da hun tog i håndtaget, var hun ikke i tvivl om, hvad den skarpe lugt nok kom fra, siger Jens Claumarch, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Veninden turde ikke selv gå ind i boligen, og derfor kontaktede hun politiet, som kunne konstatere, at der lå to døde personer derinde.

- Manden og kvinden har i hvert fald ligget døde i en uges tid. Men retsmedicinere vil kigge nærmere på det, og de vil også se på, om der kunne ske at ligge en forbrydelse bag. Men umiddelbart er der intet, der tyder på det, siger Jens Claumarch, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Det var den 45-årige kvinde, der boede på adressen i Ringparken i Karup, men den 54-årige mand var ofte på besøg. Hvilken relation de to personer havde, ved politiet ikke, men de var begge en del af misbrugsmiljøet.

- Det er nok mest sandsynligt, at de har taget noget medicin eller en overdosis af stoffer, og derefter er døde begge to. Men vi undersøger omstændighederne, så vi helt kan udelukke, om der er sket en forbrydelse, siger Jens Claumarch, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.