Lemvig-Thyborøn reddet

Håndboldklubben Lemvig-Thyborøn Håndbold har indsamlet de 1,3 millioner kroner de skulle for at undgå en konkurs.

Lemvig Haandbold.jpg

Det var i sidste øjeblik, at Lemvig-Thyborøn Håndbold fik indsamlet de penge, der skulle til for at undgå at gå konkurs. Inden midnat skulle klubben have fundet 1,3 millioner kroner. I eftermiddags manglede der stadig omkring 50.000 kroner. Men private og sponsorer gav det sidste, der skulle til. To timer før deadline fortæller direktør Lars Broe, at de har fundet de 1,3 millioner kroner.

Banken skal sige ok

Direktøren tør dog ikke juble endnu. Imorgen formiddag skal klubben til møde med banken, som skal sige endelig ok til at de kan fortsætte.

Det er tre uger siden, bestyrelsen offentliggjorde en redningsplan, som var nødvendig at følge, hvis klubben skulle fortsætte. Klubben manglede på daværende tidspunkt 1,3 millioner. Udover at de penge skulle skaffes, foreslog bestyrelsen også at de sportslige ambitioner skulle skrues ned, så der blev sigtet efter et hold bestående af deltidstrænere og semiprofessionelle spillere - et hold, der kan spille i første division.

For at undgå konkurs har spillerne har valgt at gå 800.000 kroner ned i løn. Sammen med de penge, der er samlet ind, ser det ud til at være nok til at klubben kan fortsætte.