Efter tre liganederlag i træk lykkedes det GOG at vinde over Lemvig-Thyborøn i Primo Tours Ligaen.

Arkivfoto.
Arkivfoto.

Håndboldherrerne fra GOG fik torsdag lidt oprejsning efter en tung indledning på sæsonen i Primo Tours Ligaen.

Efter tre nederlag i træk lykkedes det GOG at vinde, da Lemvig-Thyborøn kom på besøg.

GOG vandt opgøret 30-27 efter en kamp, der længe var lige.

Dermed hentede GOG sæsonens femte sejr efter ti runder, der dog har budt på lige så mange nederlag for holdet, der i sidste sæson bejlede til DM-guld i finalekampene mod Aalborg.

De to point sender GOG på syvendepladsen med ti point og en bedre målscore end Mors-Thy Håndbold, der ude slog Århus Håndbold 26-24.

Det var tredje sejr i træk for Mors-Thy, mens det var tredje nederlag i træk for aarhusianerne.

Emil Jakobsen tog en stor del af slæbet med sine ti mål for GOG, og han scorede de tre af hjemmeholdets første fire mål og bragte GOG foran 4-2 efter fem minutter.

GOG holdt afstanden på to mål efter et kvarter, men så fik vestjyderne udlignet til 9-9 og kom også foran 10-9.

Første halvleg blev tæt, og selv om Emil Jakobsen blev ved med at score mål enten efter kontraløb eller på straffekast, så fulgte Lemvig-Thyborøn med.

Gæsterne misbrugte et straffekast kort før pausefløjtet, og GOG var knebent foran 16-15 ved pausen.

Det blev 17-17 kort inde i anden halvleg, og Emil Jakobsen udlignede til 18-18 og bragte også fynboerne foran 19-18 med sit ottende mål i kampen.

Han øgede også til 21-19, og så trak hjemmeholdet en anelse mere fra, og med sin tiende scoring i kampen sørgede fløjspilleren for 28-24 på et straffekast med syv minutter igen.

GOG kom også foran med fem mål, men tillod gæsterne at reducere to gange i slutfasen.