Legesyge brødre udvider med nyt legeland

Wow-Park får nu også en afdeling i Billund.

Brødrene bag Wow-Park: Jacob og Aage Hindhede.
Brødrene bag Wow-Park: Jacob og Aage Hindhede.
Foto: Ragnhild Aleksandra Dam, TV MIDTVEST

I 2013 åbnede de to brødre Jacob og Aage Hindhede et anderledes legeland - Wow-Park - i Løvstrup Plantage mellem Skjern og Ringkøbing.

Og forlystelsesparken fra den vestjyske skov er nu blevet så stor en succes, at brødrene åbner en ny afdeling i Billund - tæt på Lalandia og Legoland.

- Det er fantastisk. Det er en drøm, der går i opfyldelse, siger Jacob Hindhede, der peger på, at Billund er et perfekt sted for børn og barnlige sjæle. 

Formålet med Wow-Park er at få både børn og voksne til at bevæge sig og have det sjovt. Mange af legeredskaberne er bygget oppe i træerne, og den idé er gået rent ind i Billund, som også kalder sig børnenes hovedstad.

- Børn skal lære igennem leg og være skabende verdensborgere, og der er Wow-Park endnu en aktør i at nå den vision, siger marketingdirektør Kristine Schmidt fra Capital of Children.

Brødrene Hindhede fortæller, at parkens aktiviteter bygger på nogle af de lege, de selv brugte som børn. Og de har ikke det mindste mod at erkende, at de selv går under kategorien barnlige sjæle.

- Jeg er legebørn by heart. Vi leger i naturen - det kan vi ikke lade være med.

Brødrene regner med, at den nye Wow-Park åbner i 2020.

1:50
 
 
 
Foto: Morten Fyrstenborg, TV MIDTVEST
 
 
Foto: Morten Fyrstenborg, TV MIDTVEST