Lauge: Glad trods lortekamp

Den tidligere BSV-spiller og bagspiller på landsholdet mener, at håndboldherrerne samlet set leverede en fin indsats i OL-kvalifikationen.

060312RasmusLauge.jpg

Den danske OL-billet var aldrig i fare, men det holdt alligevel hårdt, før håndboldherrerne fik hevet en 26-24-sejr over Bahrain i land i Boxen i Herning.
Bagspilleren Rasmus Lauge havde fokus på det positive efter sejren, der gjorde Danmark til vinder af OL-kvalifikationsturneringen med fem point efter kampene mod Kroatien, Norge og Bahrain.   

- Det var da en lortekamp, og det skal vi da ikke lægge skjul på. Men det blev en fest, og vi er super glade og stolte. Og vi har allerede haft en god fest inde i omklædningsrummet, så det er dejligt, siger Flensburg-Handewitt-spilleren, der er opvokset i Bjerringbro.

Direkte adspurgt om kampen mod Bahrain havde Rasmus Lauge følgende korte og klare svar:   

- Den har vi allerede glemt.   

Nogen vild dansk OL-fest bliver der ikke tale om.

- Jeg tror, at folk spreder sig lidt. Nogle skal hjem meget tidligt til de respektive klubber, og vi andre har heldigvis en lille fridag mandag. Så der er lidt mere ro på dér, det bliver stille og roligt, siger Rasmus Lauge.   

Danmark vandt fredag 28-24 over Kroatien, der endte med at følge med danskerne til OL.
Lørdag spillede Danmark 25-25 mod Norge, og Rasmus Lauge er generelt godt tilfreds med både OL-billetten og den danske indsats i Boxen i Herning.   

- Det har været en fin weekend. Vi spillede en rigtig flot kamp mod Kroatien på mange parametre, og forsvarsspillet kom op på et højt niveau. Mod Norge ramte vi ikke helt det niveau, vi skal, og som vi skal ramme, hvis vi skal måle os med toppen. Alligevel fik vi uafgjort, så samlet set er det okay, siger Rasmus Lauge.

   

/ritzau/