Lastbil væltet i rundkørsel ved Viborg

En sættevogn væltede tirsdag eftermiddag i rundkørslen mellem Århusvej og Vejlevej ved Viborg.

En sættevogn med 24 ton lufttørret skinke væltede tirsdag i en rundkørsel i Viborg.
En sættevogn med 24 ton lufttørret skinke væltede tirsdag i en rundkørsel i Viborg.
Foto: Hans Olav Sandal, TV MIDTVEST

En sættevogn med 24 ton lufttørret skinke væltede ved 13-tiden i rundkørslen, som forbinder Vejlevej med Århusvej i Viborg.

Lastvognen lagde sig pænt ned helt ude i rabatten uden for kørebanen. Viborg Brandvæsen fik reddet chaufføren ud af førerhuset af den side, som vendte opad, fortæller Knud Erik Thorsager, der er indsatsleder ved Viborg Brandvæsen.

Chaufføren blev derefter bragt til hospitalet med ambulance til tjek for rygsmerter, som ikke viste sig at være noget alvorligt.

Politiet har valgt at lade lastbilen ligge. Netop nu tømmes den for skinker, og ved midnatstid regner politiet med at kunne rejse lastbilen på højkant igen.  Det er i øjelibkket muligt at komme gennem rundkørslen.

- Det er ikke første gang, vi oplever det i netop denne rundkørsel. Når fragten er hængt op i lastvognen, giver det et højt "levende" tyngdepunkt, og det kombineret med en udadhældende kørebane kan give uheld, så man skal køre meget forsigtigt gennem denne rundkørsel, siger indsatslederen til TV MIDTVEST.