Lastbil kørt i grøften

En lastbil er her til formmidag kørt i grøften ved Hurup i Thy. Ingen personer er kommet til skade, men diesel løber ud fra lastbilens tank.

uheld lastbil

Mandag formiddag er en lastbil kørt i grøften på Oddesundvej 215 ved Hurup i Thy. Ingen personer er kommet til skade i forbindelse med uheldet.

 -Klokken 10.03 får vi den første anmeldelse Lastbil kørt i grøft. Diesel løber ud, siger Carsten Henriksen, der er vagtchef ved Midt-og Vestjyllands Politi.

Ifølge politiet oplysninger er der tale om en udenlands lastbil. Thisted Brandvæsen var på stedet med det samme, hvorefter Indsatslederen anmodede politiet om hjælp, fordi der opstod trafikale problemer.

Klokken  11. 14 kunne politiet dog igen melde vejen farbar.

-Vi er der ude endnu og  undersøger, hvad der sket. Man er ved at tømme dieseltanken på den for at undgå forurening, forklarer Carsten Henriksen.

Ifølge Politiet er der intet, der tyder på, at uheldet har noget med vejrforholdene at gøre.

-Det han umiddelbart siger til os, er at der var noget med dækkene. Hvis den så kommer ud i den bløde rabat, så tipper den, forklarervagtchefen, der understreger at første prioritet nu er at begrænse forureningen på stedet.