Lasse Heinze: MCH Arena fedest

Lasse Heinze var slet ikke i tvivl om sit skifte til FC Midtjylland.

Målmanden Lasse Heinze skifter fra AC Horsens til FC Midtjylland på en fri transfer. Keeperen havde flere andre tilbud på hånden, men alligevel valgte Heinze at underskrive en 3-årige kontrakt med FC Midtjylland, oplyser FCM på deres hjemmeside.

- Jeg havde flere forskellige muligheder, men da jeg hørte om interessen fra FC Midtjylland, så skal der slet ikke herske nogen tvivl om, at det var det, der triggede mig allermest. Tilbuddet gav den helt rigtige følelse i maven, så jeg var slet ikke i tvivl om at det skulle være FC Midtjylland, siger Lasse Heinze, der tidligere har været i FC Midtjylland som ungdomsspiller og nu vender tilbage sin gamle klub igen.

Den 28-årige målmand glæder sig til at vise sig frem for det midt- og vestjyske fodboldpublikum igen.Skiftet til FC Midtjylland betyder samtidig et gensyn med MCH Arena. Et stadion som Lasse Heinze glæder sig til at spille på igen.

- MCH Arena er et af de fedeste stadions i Danmark. Jeg glæder mig til at have det som hjemmebane igen. Der er altid god og intens stemning på MCH, og det er klart et af mine favoritstadions at spille på. Selv som modstander glædede man sig til at spille der, for det er et fantastisk stadion med gode fans, slutter Lasse Heinze.