Lars Rasmussens første dag i Ringkøbing

Den temperamentsfulde træner, Lars Rasmussen, vil bevare Ringkøbings plads i landets bedste håndboldrække. I dag begyndte arbejdet.

220715larsras.jpg

Den tidligere landsholdsfløj Lars Rasmussen havde i dag første arbejdsdag som cheftræner for ligaholdet i Ringkøbing.

- Vi er på, og det starter i dag. Og hver gang vi er her, så er det for at give gas. De skal nok komme til at grine af mig, det bliver ikke noget problem, siger Lars Rasmussen.

Lars Rasmussen kommer fra et trænerjob i Vendsyssel Håndbold, som han førte frem til en andenplads i 1. division. Nu har han taget springet til ligaen. Det sportslige mål er at bevare pladsen i landets bedste håndboldrække.

- Jeg så nogle fede muligheder til at kunne rykke nogle rigtigt gode spillere et hak videre med den måde jeg gør tingene på. Det var absolut noget der rykkede i mig, siger Lars Rasmussen.

Træner med temperament

Som træner er Lars Rasmussen især kendt for sin "what the fuck is going on"-opsang i Vendsyssel. Han er i det hele taget en træner med et til tider iltert temperament.

- De her piger på det her niveau ved godt, hvordan det foregår, Jeg tror de har fået en skideballe der er lignende. Måske ikke med "what the fuck is going on," men så på en anden måde. Det tager de som sjov men altså, man må da sige den hænger på, siger den nye træner.

4:53
Lars Rasmussens udbrud er set af næsten en halv million på nettet. Fra i dag er det håndboldkvinderne i Ringkøbing, der skal vænne sig til den temperamentsfulde træner