Lars Løkke Rasmussen: Venstre er videre

For Lars Løkke Rasmussen og Venstre er formandsopgøret i partiet en lukket bog.

130615LarsLoekke.jpg

"For mig og Venstre er det en lukket bog". Sådan siger partiformand Lars Løkke Rasmussen om at sidste års formandsopgør, og modstanden mod ham, endnu ikke helt har lagt sig i Midt- og Vestjylland.

- Jeg har jo beklaget de ting, der har været omkring mig, og vi har lige som lukket den bog i Venstre og er kommet videre. Jeg appellerer jo til, at folk nu tager stilling til det politiske projekt. Venstre har et stærkt politisk projekt, og vi har også et stærkt hold. Politik er jo ikke en enmandskamp, siger Lars Løkke Rasmussen til TV MIDTVEST.

For lidt over et år siden buldrede formandskampen i Venstre efter Lars Løkke Rasmussens tøjsag. Flere af partiets medlemmer trak støtten til Lars Løkke Rasmussen som formand og pegede i stedet på Kristian Jensen som ny partiformand.

Lars Løkke Rasmussen blev på posten, men hans troværdighed led et knæk. Ifølge Venstres formand er partiet nu kommet videre.

- For mig og for Venstre er det en lukket bog. Der er stor optimisme i Venstre, og jeg tror, man kan sige meget om min person, fra dag til anden er der også sagt meget om statsministerens person, men jeg tror ikke, der er nogen, der kan sætte spørgsmålstegn ved mine politiske kompetencer, siger Lars Løkke Rasmussen.

I vores udsendelse i aften kl. 19.30 viser vi et længere interview med Venstres formand og statsministerkandidat.

Her kan du se et indslag fra formandsopgørets årsdag.

Her kan du se interviewet med Lars Løkke Rasmussen.

5:17
Statslige arbejdspladser, grøn omstilling og en Venstre-formand i modvind var emnerne, da Klaus Knudsen Pedersen interviewede Lars Løkke Rasmussen.