Larholm til Team Tvis Holstebro

Jonas Larholm skifter til Team Tvis Holstebros håndboldherrer. Også Peter Balling og Anders Oechsler forstærker holdet (opdateret).

Den stærke svenske bagspiller Jonas Larholm skifter til Team Tvis Holstebro på en 3-årig kontrakt. Også Anders Oechsler og Peter Balling er nye ansigter i klubben, ligesom Søren Hansen bliver ny assistenttræner. Alle tre har skrevet en 2-årig kontrakt med klubben. Søren Hansen afløser ikonet Michael Bruun, der dog fortsætter som målmandstræner for holdet.

- Vi bliver endnu bedre i næste sæson med de tre nye spillere, vi præsenterer i dag, siger TTH-direktør Jacob Jørgensen på et pressemøde i dag.

Flere medier har tidligere sat Jonas Larholm i forbindelse med Team Tvis Holstebro, ligesom der også var rygter om FC Barcelonas stjernespiller Jesper Nøddesbo. I denne omgang blev det dog ved rygterne for den danske landsholdsspiller - i stedet fik klubben en svensk.

- Jeg ser meget frem til at spille for klubben. Det er et spændende hold og en spændende klub, og jeg glæder mig til at være en del af det projekt, Klavs [Bruun Jørgensen, red.] står i spidsen for. Jeg håber, at jeg i den forbindelse kan bidrage med min internationale erfaring fra udlandet og 10 år på det svenske landshold, siger Jonas Larholm, der skifter fra ungarske Pick Szeged.

Den tidligere landsholdsspiller Anders Oechsler har spillet i KIF Kolding og Ajax København. I denne sæson slår han sine folder i den tyske Bundesligaklub GW Minden. Oechsler erstatter den EM-aktuelle forsvarskrumtap Klaus Thomsen, som skifter til BSV i næste sæson.

Peter Balling bliver den nye mand på højrebacken. Han har tidligere spillet i Skanderborg og også i Mors Thy Håndbold sammen med broderen Morten Balling.

 

Team Tvis Holstebro præsenterede i dag nyt om næste sæsons spillertrup og trænerstab