Langtidskontrakter til landsholdsprofiler

Skjern Håndbold forlænger med Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard. Fra sæsonstart bliver Henrik Møllgaard også ny mand på anførerposten.

030713_Henrik_Moelgaard.jpg

På et pressemøde onsdag offentliggjorde Skjern Håndbold, at klubben forlænger med de to landsholdspillere Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard. Successpilleren Henrik Møllgaard har haft en flot debutsæson og er at finde på banen de næste fire år.

- Alle i og omkring Skjern Håndbold gør det til et fantastisk sted at være. Det er det helt rigtige sted for mig både sportsligt og menneskeligt, siger Henrik Møllgaard i en pressemeddelses fra Skjern Håndbold.

Samtidig overtager venstrebacken Henrik Møllgaard pladsen som anfører efter klubikonet Jesper Jensen.

Søndergaard sagde nej til udlandet

Højrebacken Kasper Søndergaard har afvist flere tilbud fra udenlandske klubber, i stedet fortsætter han i Skjern Håndbold de næste tre år. Efter to sæsoner i den grønne trøje ser den 32-årige bærende spiller frem til flere.

- Det er en god og sund klub, hvis ambitioner passer godt til mine. Jeg skiftede hertil, fordi jeg troede på, at der var mulighed for at vinde et par titler. Det tror jeg stadigvæk på, og jeg håber på, at vi igen i den kommende sæson er med helt fremme i guldkapløbet, siger Kasper Søndergaard.

Nye regler for kontraktforlængelse

Den 1. juli trådte der nye regler i kræft for kontraktforlængelse i Dansk Håndbold Forbund. Det er nu muligt at fornye kontrakter hele fem år. Skjern Håndbold er de første til at skrive kontrakt med en spiller i længere tid end de tidligere tilladte tre år ad gangen.

Kasper Søndergaard har spillet 128 kampe på A-landsholdet, og Henrik Møllgaard har spillet 38.

 

Se her Henrik Møllgaard fortælle, hvorfor han har forlænget kontrakten med fire år:

1:26
Henrik Moelgaard fortaeller om kontraktforlaengelse - rigtig vers.

Her fortæller Kasper Søndergaard om sin treårige forlængelse:

1:38
Kasper Soendergaard om kontraktforlaengelsen med Skjern

 

1:56
For første gang i dansk håndbold blev der i Skjern Håndbold lavet en aftale der er længere end tre år.