Langballe om Løkke: En ukvalificeret leder

DF’eren, Christian Langballe, der er valgt i Viborg Østkredsen, langer i dagens udgave i Berlingske voldsomt ud efter statsminister, Lars Løkke.

Folketingsmedlem og indfødsretsordfører for Dansk Folkeparti, Christian Langballe, delte i går et Facebook-opslag fra et af partiets gamle koryfæer, nemlig Søren Krarup. I opslaget opfordrer Søren Krarup til, at Dansk Folkeparti bør vælte statsminister, Lars Løkke Rasmussen (V) og anklager i samme ombæring statsministeren for sin mangel på lederskab. Ingen i DF tog i går afstand eller bakkede op om Søren Krarups opslag – kun Christian Langballe delte opslaget.

- Det er jo ikke mig, der tager stilling til, om Lars Løkke skal væltes, men jeg må bare sig, at jeg synes, at Søren Krarup har ret i, at man savner lederskab i Danmark og i resten af Europa i forhold til islam, siger Christian Langballe til Berlingske.

Berlingske skriver, at debatten om regeringens manglende lederskab er opstået internt på højrefløjen, efter de terrorangreb der har ramt Europa henover sommeren.

- Lars Løkke er en dårlig leder i den forstand, at jeg savner lederskab. Og jeg savner, at hele truslen fra islam og det, der foregår i Europa, bliver taget alvorligt, og det synes ikke, at regeringen gør i øjeblikket, siger Christian Langballe.

Christian Langballe opfordrer til snarlig handling fra regeringens side, hvis ikke Danmark skal risikere samme risiko for terror som i Frankrig. Her foreslår han, at man fra Danmarks side bør stoppe den muslimske indvandring i landet.