Landsholdsspiller forlænger med TTH Holstebro

Søndag fik TTH Holstebro både en sejr over Skanderborg Håndbold og en kontraktforlængelse med klubbens største profil, Peter Balling.

Efter kampen mod Skanderborg offentliggjorde TTH Holstebro, at 27-årige Peter Balling har forlænget sin kontrakt med klubben i yderligere to år.
Efter kampen mod Skanderborg offentliggjorde TTH Holstebro, at 27-årige Peter Balling har forlænget sin kontrakt med klubben i yderligere to år.
Foto: Johan Gadegaard / Scanpix

Det var ikke kun sejren over Skanderborg Håndbold søndag aften, der vakte glæde i TTH Holstebro. Efter kampen offentliggjorde klubben, at Peter Balling har forlænget sin kontrakt med yderligere to år, således at landsholdsbacken nu bliver i klubben frem til 2020.

- Jeg er glad og stolt på klubbens vegne over, at vi er i stand til at holde på en så stor ligaprofil som Peter. Det vidner om, at vi har gang i et rigtig godt projekt i TTH, siger cheftræner, Patrick Westerholm til klubbens hjemmeside.

Selvom klubber fra både ind- og udland har vist stor interesse for den 27-årige håndboldspiller, der oprindeligt kommer fra Skive, så valgte han altså at blive i TTH Holstebro. 

- Jeg trives både på holdet og i klubben. Jeg har et rigtig godt samarbejde med trænerteamet, der er med til at flytte mig både offensivt og defensivt, og så nyder jeg oplevelserne og stemningen i Gråkjær Arena, som er Danmarks bedste håndboldboldarena, siger Peter Balling til hjemmesiden.

Peter Balling kom til TTH Holstebro i 2014. Knap et år senere fik han debut på det danske landshold, hvor han indtil nu har spillet 15 kampe.

Balling er også en del af den landsholdstrup, der i næste uge skal spille Golden League i Danmark, og måske kan han se frem til at få en endnu større rolle end hidtil på holdet. Søndag var nemlig også dagen, hvor højrebacken Kasper Søndergaard fra Skjern Håndbold meddelte, at han ikke længere er en del af det danske landshold.