Landsholdsspiller færdig for sæsonen

Klaus Thomsen kommer ikke til at spille håndbold det næste år.

020914KlausThomsen.jpg

Håndboldspilleren Klaus Thomsen fra Bjerringbro-Silkeborg har revet korsbåndet og det inderste ledbånd over og er derfor færdig for resten af sæsonen. Det skriver tv2.dk.

Forsvarsspilleren kom uheldigt af sted i sæsonpremieren mod KIF Kolding København, da Kasper Irming gled på halgulvet og faldt uheldigt ned over Klaus Thomsens ene knæ. Det er et stort slag for Bjerringbro Silkeborg, der altså kun fik glæde af landsholdsspilleren i en enkelt kamp.

- Jeg er fyldt med triste tanker. Vi har mistet en spiller, som på alle måder var vigtig i opbygningen af det nye BSV. Det er en kæmpe nedtur for Klaus, klubben og landsholdet, siger BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen til tv2.dk.

Bjerringbro-Silkeborg har i forvejen en række skadede spillere. Klaus Thomsen står nu på listen sammen med Kristian Kjelling, Theis Baagøe og Benjamin Jacobsen.

Klaus Thomsen skiftede før denne sæson fra Team Tvis-Holstebro til BSV. Han spiller også på landsholdet og bliver altså heller ikke aktuel under VM i Qatar til januar.