Landsholds-back til Viborg HK

Viborg HK har skrevet kontrakt med den rumænske landsholdsback Carmen Ameriei.

VHK Jubel.jpg

Viborg HKs damehold har sikret sig forstærkning i rumæneren Carmen Ameriei. Det næste år spiller hun i grønt for Champions League-vinderne.

- Viborg har et rigtig godt hold , en meget dygtig træner og så er de utrolig ambitiøse - og det er grunden til, at jeg vil til Viborg. Jeg har talt med Christina Vazaru og hun siger, at alt er "so nice" og professionelt. Jeg kan lide den måde, Viborg performer på, og da jeg fik muligheden for at komme til Viborg, tænkte jeg ikke et sekund over det, siger Carmen Ameriei i Viborg HKs pressemeddelelse om aftalen.

Carmen Ameriei er rumænsk landsholdsspiller og har tidligere spillet i Randers HK, Slagelse FH OG FCK Håndbold. Hun skulle være startet i Hypo Niederösterreich i næste sæson, men blev vraget. Det blev Viborg HKs held. Hun bliver en vigtig brik efter Viborg HK måtte sige farvel til superbacken Bojana Popovic:

- Vi har i Carmen Ameriei fundet en dygtig og erfaren spiller, som kan gå direkte ind på banen og gøre en forskel. Vi har fundet den noget nær perfekte løsning, specielt med den meget korte frist, vi har haft til at finde en ny spiller, siger direktør Peter Cassøe.

 Læs Viborg HKs egen pressemeddelelsen om aftalen her:

http://viborghk.dk/default.aspx?ID=192&PID=246&Action=1&NewsId=3559