Lærke stopper i FCM: Min egen beslutning

Tiden er inde til at prøve noget nyt, siger FC Midtjyllands Lærke Møller. Hun ved endnu ikke, hvor karrieren skal fortsættes.

Efter fem år i den sorte trøje er Lærke Møller snart fortid hos FC Midtjylland Håndbold.

Den 24-årige playmaker har meddelt klubben, at hun efter denne sæson vil se sig om efter nye udfordringer.

- Det er min egen beslutning. Det har været fem rigtig gode år. Vi har opnået en masse, og jeg har mødt en masse fantastiske mennesker. Men jeg kan mærke, at tiden er inde til at prøve noget nyt, siger Lærke Møller til tvmidtvest.dk.

- Du siger, at det er din egen beslutning. Men ville klubben gerne have forlænget kontrakten?

- Det ved jeg ikke. Jeg meddelte dem min beslutning i starten af denne uge for at give dem god tid til at finde en ny spiller, siger Lærke Møller.

Hvor hun vil fortsætte karrieren, er stadig ikke afgjort. Heller ikke om det skal være i Danmark eller i udlandet.

- Nu må vi se. Det afgørende er, at min mavefornemmelse er rigtig, og at det er en klub, hvor jeg stadig kan få opfyldt mine ambitioner. Alt er åbent.

Kan træne med om en måneds tid

Lærke Møller har været med til at vinde to DM-titler, en pokal-titel og den europæiske EHF-Cup sammen med FC Midtjylland. Hun er blevet kaldt et af dansk kvindehåndbolds allerstørste talenter, men karrieren har også budt på mange lange skades-pauser.

Playmakeren er i øjeblikket sat ud af spillet efter en knæoperation. Hun regner med, at hun kan begynde at træne sammen med holdkammeraterne om en måneds tid.

- Drømmen og målet er at komme tilbage på banen til slutspillet - og forhåbentligt vinde DM-guld, siger Lærke Møller.