Lærke Møller skifter til Esbjerg

Den tidligere landholdsplaymaker regner med at være 100 procent fit, når hun fra næste sæson stiller op for Esbjerg.

Lærke Møller
Foto: Arkiv

Topholdet i kvindernes Primo Tours Ligaen, Team Esbjerg, forstærker sig markant til de kommende sæsoner.
    
Den vestjyske klub henter Lærke Møller på en toårig kontrakt gældende fra 1. juli. Hun har i de seneste to sæsoner spillet i Team Tvis Holstebro.
    
- Jeg synes, det er en megaspændende klub og spillertrup, der har klaret sig godt de seneste to år og kan komme til at spille med om DM og nå Champions League i denne sæson, siger Lærke Møller i en pressemeddelelse fra Team Esbjerg.
    
- Jeg håber, at jeg som playmaker kan bidrage til, at holdet spiller endnu bedre sammen, og at jeg har overblikket til at få det bedste ud af Team Esbjergs dygtige backs og de øvrige spillere, tilføjer Lærke Møller.
    
Hun genoptræner for tiden, efter at hun overrev korsbåndet i højre knæ i slutningen af september i fjor.
    
- Genoptræningen går over al forventning, og jeg forventer at kunne deltage i haltræning inden for en måned, så jeg vil være 100 procent fit, når jeg begynder i Esbjerg, siger playmakeren.
    
Træner Lars Frederiksen ser frem til at indlemme Lærke Møller, så han har et alternativ til Estavana Polman.
    
- Lærke Møller bruger hovedet, når hun spiller håndbold, og vi har hidtil lidt manglet en spiller på vores hold, som kan bevare overblikket i stressede situationer.
    
- Med sin hurtighed, fornuft og håndboldforstand vil hun blive en væsentlig forstærkning for os, siger Lars Frederiksen.
    
Lærke Møller indledte karrieren i Aalborg DH og skiftede i 2009 til FC Midtjylland, hvor hun spillede i fem sæsoner, inden hun i 2014 indgik en toårig aftale med Team Tvis Holstebro.
    
/ritzau/