To læger politianmeldt for overfald

Et lægebesøg i Thisted udviklede sig dramatisk, da et afghansk ægtepar ifølge dem selv blev både slået og sparket af to læger, der nu er blevet politianmeldt.

To praktiserende læger er blevet politianmeldt for vold, efter et besøg hos lægehuset Nordic Medicare i Thisted udviklede sig dramatisk for et afghansk ægtepar.

Fawad og Moizda Ashimi var taget til lægen for at få svar på nogle blodprøver. Ægteparret får som regel en tolk under lægebesøg, men af uvisse årsager kom der denne gang ikke en tolk.

Lægen bad derfor ægteparret om at bestille en ny tid, men det mente de ikke var nødvendigt. Ifølge parret endte uenigheden med, at to læger overfaldt dem med både slag og spark.

- Min kone sover ikke om natten, og hun er meget bange. Hun tænker meget over, hvorfor de slog hende, siger Fawad Ashimi, der også selv er rystet over episoden.

Han forklarer, at han spurgte lægen, om han var sur, da de nægtede at gå. Lægen svarede ifølge Fawad Ashimi nej, og derfra udviklede situationen sig dramatisk.

Slået og sparket i skridtet

- Lægen bad mig om at gå udenfor, og så gav han mig et knæ i skridtet, forklarer Fawad Ashimi.

I mellemtiden skulle Moizda Ashimi have forladt lokalet, og så skulle en anden læge fra klinikken også have overfaldt hende.

- En mand slår min kone og siger, at det her er Danmark, og at hun skal gå udenfor, siger Fawad Ashimi.

Efterfølgende får en sygeplejerske tilkaldt politiet, som afhører begge parter. Lokalpolitiet i Thisted bekræfter at have modtaget en anmeldelse mod to personer fra Nordic Medicare.

TV MIDTVEST har været i kontakt med direktør i Nordic Medicare, Christian Riewerts Eriksen, der ikke vil lade sig interviewe. Han bekræfter dog, at der har været en episode på klinikken med to læger og en sygeplejerske, men at han er meget overrasket over, at sagen er endt i en politianmeldelse.