Kvindelig spritbilist slog og sparkede betjente

En 29-årig kvinde fra Herning blev natten til tirsdag anholdt for spirituskørsel i Ringkøbing. Dén anholdelse var hun tilsyneladende SÅ utilfreds med, at hun både slog og sparkede ordensmagten (opdateret).

Alkoholmeter2_0.jpg

På Hoffgaardsvej i Ringkøbing midtby blev en 29-årig kvinde med bopæl i Herning natten til tirsdag anholdt.

Forud for anholdelsen havde kvinden sat sig bag rattet med så meget alkohol i blodet, at hun klokken 2 påkørte en trailer, der holdt på vejen, der er en sidevej til Kongevejen i Ringkøbing.

- Vi får en anmeldelse fra nogle beboere på vejen, der har hørt kvinden påkøre traileren, og så sætter vi en patrulje efter bilen, forklarer vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Gert Høgh.

Tidligere kendt af politiet

Da patruljen nåede frem til Ringkøbing midtby holdt kvinden stille i sin bil, men stille var hun ikke, da betjentene klokken 02.22 ville anholde kvinden for spirituskørsel.

- Hun både slår og sparker betjentene, og derfor sidder hun lige nu i detentionen her i Holstebro, fortæller vagtchefen.

Den 29-årige kvinde blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Herning tirsdag kl. 11.30. Her er hun sigtet for vold og trusler.

Når politiet sætter så hårdt ind over for den 29-årige kvinde skyldes det, at det langt fra er første gang, hun gør sig skyldig i både spirituskørsel og vold mod ordensmagten. Og dén slags går altså ikke.

Kvinden er blevet varetægtsfængslet i fire uger.