Kvinde melder sig selv efter knivstikkeri

Politiet havde anholdt en ung mand i en sag om knivstikkeri i Holstebro fredag. Tolv timer senere meldte en kvinde sig som gerningsmand.

Politi afspærring.jpg
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST
Opdatering

Opdateret kl. 12:15

Opdateret efter grundlovsforhør, hvor begge er blevet varetægtsfængslet.

    En 21-kvinde har meldt sig selv i forbindelse med et knivstikkeri, der fandt sted på Nørrebrogade i Holstebro i området omkring Cirkle K og McDonald’s natten til fredag. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. 

    - Omkring kl. 23:00 ringer en kvinde ind og siger, at det er hende, der har gjort det og ikke ham, vi har anholdt, siger Jens Claumarch, der er vagtchef hos Midt og Vestjyllands politi.

    Overvågningsbilleder førte til anholdelse

    Politiet havde nemlig tidligere på dagen fredag fanget den 21-årige gerningsmand fra Herning, der angiveligt skulle have forvoldt overfladiske skrammer i skulder og lår på sit offer. Overvågningsbilleder havde ledt politiet på sporet af manden, som blev anholdt i området omkring kl. 11:00.

    - Det, man har kunnet se, er, at det er en mand. Derudover har hun ikke helt kunne udpege de steder, hvor offeret skulle være blevet ramt, siger vagtchefen.

    - Det kan være for at beskytte ham, at hun melder sig. Det sker ikke så tit, men vi har før set det her med, at man vil beskytte en anden.

    Både den 21-årige mand og den 21-årige kvinde bliver lørdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør. Kvinden har adresse i København, men blev anholdt i Holstebro. 

    Begge er varetægtsfængslet 

    Efter grundlovsforhør lørdag formiddag er begge blevet varetægtsfængslet. Det oplyst Midt- og Vestjyllands Politi. Kvinden påstod fortsat, at det er hende, der er gerningsmand. 

    - De kunne ikke blive enige om, hvad der er foregået, og det taler ikke til deres fordel. Men vidneforklaringer siger, at det er ham, fortæller vagtchef Jens Claumarch.