Kvinde indlagt efter grov vold - samlever anholdt

En 48-årig mand fra Mors er anholdt og varetægtsfængslet i fire uger for grov vold mod sin 44-årige kvindelige samlever.

anholdt.jpg
Foto: Arkiv

Påsken tog en voldsom drejning for et par på Mors. Søndag eftermiddag blev en 48-årig mand anholdt og sigtet for grov vold mod sin 44-årige kvindelige samlever.

- Præcist hvad der er sket mellem dem, ved vi ikke. Men vi ved, at kvinden natten til søndag blev bragt til Aarhus Kommunehospital med brud på flere nakkehvirvler, fortæller vagtchef Lars Even fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Livsfarlig vold

Politiet blev først søndag sidst på eftermiddagen kontaktet af sygehuset, der havde mistanke om, at det var kvindens samlever, der stod bag hendes voldsomme skader.

- Vi kørte derfor ud og anholdte ham og har nu sigtet ham for kvalificeret vold, fortæller vagtchefen.

Selvom politiet altså endnu ikke kender detaljerne, så er de ikke i tvivl om, at det har været en voldsom nat i parrets fælles hjem på Mors.

- Kvinden har muligvis været i livsfare på et tidspunkt, og det er også derfor, hun bliver bragt direkte til Aarhus, fortæller Lars Even.

Fremstillet i grundlovsforhør

Politiets retsmedicinere har endnu ikke haft mulighed for at undersøge kvinden og hendes skader, fordi hun har været i konstant behandling siden ankomsten til sygehuset. Derfor er politiet også forsigtige med at

Den 48-årige mand blev mandag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Herning. Her valgte dommeren at varetægtsfængsle ham i foreløbigt fire uger.