Kvinde dræbt i Ræhr - samlever fundet død

Politiet betragter drab på kvinde som opklaret, efter at hendes samlever blev fundet død i en plantage, hvor han havde hængt sig.

230515Raehr22.jpg

En 29-årig polsk kvinde blev natten til lørdag fundet dræbt i sit hjem på Irisvej i Ræhr ved Hanstholm i det, som politiet betegner som en familietragedie.

Det var kvindens naboer, der klokken kvart i to alarmerede politiet, og lørdag morgen udsendte Midt- og Vestjyllands Politi en pressemeddelelse med en efterlysning af kvindens 30-årige samlever, der også er polak.

Samleveren blev efterlyst med navn og signalement og en beskrivelse af hans bil - og politiet beskrev ham som farlig og desperat.

- Vi sendte alt disonibelt mandskab ind i eftersøgningen, og da det i første omgang ikke gav noget resultat, valgte vi at efterlyse ham i offentligheden, forklarer vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen.

Ved 7-tiden fik politiet så en ny medling. Den efterlyste mand var blevet fundet af nogle skovarbejdere i Tved Plantage nogle få kilometer fra Ræhr, hvor han havde hængt sig.

- Vi er sikre på, at han var gerningsmanden, og vi betragter sagen som opklaret, siger Anders Olesen til tvmidtvest.dk.

Opdateret klokken 16.38: Politiet oplyser, at kvinden blev dræbt med knivstik.