Kvinde dræbt af samlever

En 60-årige kvinde er fundet dræbt i Handbjerg.

Politiet modtog i går en henvendelse fra en person, der var bekymret for den 60-årige kvinde, da vedkommende ikke havde set hende i flere dage. Da politiet nåede frem til kvindes adresse fandt de hende død.

Samlever erkendt mordet

Allerede i går eftermiddags blev den døde kvindes samlever anholdt for mordet. Den 56-årige mand har over for poltiet erkendt at stå bag mordet.

- Vi anholdt kvindens samlever i går klokken 15.45 i Holstebro. Han har over for politiet erkendt at have dræbt sin 60-årige samlever, fortæller Michael Kjeldgaard der er vicepolitiinspektør ved Central Efterforskning. 

Død siden onsdag

Kvinden er død efter at have modtaget flere slag med stump genstand, blandt andet i kraniet, hvilket kan have fundet sted tilbage i sidste uge.

- Kvindes skal obduceres senere i dag, med henblik på at fastlægge dødsårsagen, men vores umiddelbare vurdering er, at drabet kan være sket onsdag den 27. november. Det er den teori vi arbejder med nu, siger Michael Kjeldgaard.

Den 56-årige mand blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holstebro bag lukkede døre. Her blev han varetægtsfængslet i fire uger.