Kvinde dræbt af flugtbilist: Politiet efterlyser vidner

Fredag aften blev en 68-årig kvinde dræbt af en flugtbilist i Silkeborg. Politiet efterlyser nu vidner til ulykken.

Flugtbilen, en grøn Peugeot 308, der dræbte en 68-årig kvinde i Silkeborg, blev fredag aften fundet på H.C. Andersensvej.
Flugtbilen, en grøn Peugeot 308, der dræbte en 68-årig kvinde i Silkeborg, blev fredag aften fundet på H.C. Andersensvej.
Foto: Peter Erfurt, 24-7news

En 68-årig kvinde blev fredag aften dræbt af en flugtbilist, da hun var ved at krydse Viborgvej i Silkeborg. Kvinden blev ramt af en personbil i høj fart, som efterfølgende fortsatte ned ad Viborgvej i sydlig retning uden at standse. Den svingede så til højre ad Nørrevænget i Silkeborg og forsvandt.

Flugtbilen er en grøn Peugeot 308. Den blev senere fundet efterladt på H.C. Andersensvej i Silkeborg.

Politiet leder nu efter vidner, der så uheldet ske, og som så flugtbilen køre væk, i håb om at de kan hjælpe med at finde frem til føreren af flugtbilen.

Midt- og Vestjyllands Politi har en formodning om, at der var tre personer i flugtbilen. Og ifølge vagtchefen ved politiet, hvem to af personerne er.

Vidner skal kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på 1-1-4.

- Vi vil meget gerne høre fra vidner, der har set noget, siger Jan Nørrum, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Samtidig vil Midt- og Vestjyllands Politi gerne have de fire springblink tilbage, som blev taget på ulykkesstedet i aftes. Springblinkene var sat op for at markere, hvor politiet havde spærret vejen. 

Familien til den 68-årige kvinde er blevet underrettet, men der mangler stadig den endelige identificering. 

1:31