Kvinde dræbt af flugtbilist: Flere gerningsmænd er identificeret

Politiet har fundet frem til gerningsmændene i flugtbilen, der ramte og dræbte en 68-årig kvinde i Silkeborg. De er dog ikke pågrebet endnu.

Flugtbilen, en grøn Peugeot 308, der dræbte en 68-årig kvinde i Silkeborg, blev fredag aften fundet på H.C. Andersensvej
Flugtbilen, en grøn Peugeot 308, der dræbte en 68-årig kvinde i Silkeborg, blev fredag aften fundet på H.C. Andersensvej
Foto: Peter Erfurt, 24-7news

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser søndag morgen, at man er på sporet af de gerningsmænd, som fredag aften flygtede fra et trafikdrab i Silkeborg, hvor en 68-årig kvinde omkom. 

- Vi ved, at der var tre i bilen. Og vi ved, hvem de er. Vi mangler bare at få fat på dem, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Jan Nørrum.

Flugtulykken skete fredag aften ved 22-tiden, da kvinden var ved at krydse Viborgvej i Silkeborg. Her blev hun ramt af en grøn Peugeot 308, som gennem weekenden har været kendt som gerningsmændenes flugtbil.

Den grønne Peugeot blev senere fundet efterladt på H.C Andersensvej i Silkeborg, nogle kilomter fra ulykkesstedet.

- Vi har fulgt forskellige spor i sagen, så det er politiets efterforskning, der har bragt os på sporet af de tre gerningsmænd, siger Jan Nørrum.

Midt- og Vestjyllands Politi fortæller til TV MIDTVEST, at de tre gerningsmænd er henholdsvis 17, 22 og 22 år gamle.

Den 22-årige er blevet afhørt af politiet og løsladt igen. Føreren af bilen og den anden medpassager har politiet stadig ikke pågrebet. 

De unge mænd er fra Skive-egnen.

1:31
Fredag aften blev en 68-årig kvinde dræbt af en flugtbilist i Silkeborg. Politiet efterlyser nu vidner til ulykken.