Fire personer varetægtsfængslet: Kvinde blev holdt fanget og mishandlet i sit hjem

Tre mænd og en kvinde er blevet varetægtsfængslet i en usædvanlig voldssag.

Arkivfoto.
Arkivfoto.
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

De fire personer, der er sigtet for at have holdt en 23-årig kvinde fanget på hendes adresse i Højslev ved Skive, er alle blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Det ligger fast efter mandagens grundlovsforhør af de fire formodede gerningsmænd, tre mænd og en kvinde.

Ifølge anklagemyndigheden har de gennem 17 dage holdt den 23-årige tilbage i hendes hjem, hvor de blandt andet skød hende med en paintball pistol, slog hende og tog kvælertag, mens hun også blev bidt gentagne gange af en hund og nægtet adgang til mad og toiletforhold.

- Det er en usædvanlig sag. Det er ikke hver dag, man ser en frihedsberøvelsessag, siger Niclas Nissen, der er anklager hos Midt- og Vestjyllands Politi.

- Dørene har været lukket ved retten (i Viborg, red.), så jeg kan ikke komme nærmere ind på sagens omfang, men det er en sag, der får et større efterspil efterforskningsmæssigt, lyder det.

Efterforskningen fortsætter

Politiet skal i de kommende uger efterforske sagen nærmere for blandt andet at finde frem til, hvor lang en periode den 23-årige kvinde reelt set har været holdt fanget.

- Vi skal finde ud af, om der har været vidner eller andre, som har bemærket noget, siger anklageren.

De fire personer er sigtet efter den grove voldsparagraf. Tre af de fire erkender at have givet kvinden lussinger, men nægter sig ellers skyldige i sigtelsen.

1:15