Kvinde antastet af mænd på sti: Politiet efterlyser redningsmand

Politiet i Holstebro søger en hundelufter, der hjalp en 24-årig kvinde mandag aften. Kvinden blev antastet af tre mænd og hevet ind i en busk.

Mandag aften omkring klokken 22 blev en 24-årig kvinde antastet og hevet ind i en busk af tre mænd på en sti bagved Ellebækskolen i Holstebro. En hundelufter kom kvinden til undsætning. Politiet vil nu gerne i kontakt med hundelufteren. 

- Vi fik anmeldelsen klokken 22:25 mandag aften. Kvinden fortalte, at hun var blevet antastet af tre mænd, der fysisk tog fat i hende og hev hende ind i en busk eller et buskads. Her råbte hun efter hjælp i, hvad hun selv beskriver som, nogle minutter, siger Tue Nissen, der er leder af Efterforskning hos lokalpolitiet i Holstebro. 

Hjælpen kom i form af en hundelufter, der var ude at gå på stien. 

- Han råbte mændene an, hvorefter de stak af til fods, siger Tue Nissen. 

Ifølge den 24-åriges forklaring til politiet spurgte hundelufteren bagefter kvinden, om hun var ok. Han tilbød at køre hende hjem, og det takkede hun ja til. 

Episoden skal være foregået her på stien bagved Ellebækskolen. Manden kørte den 24-årige hjem i en sølvgrå personbil, der var parkeret på Offenbachsvej.

 

Politiet: Hundelufter kan hjælpe med opklaringen

Kvinden anmeldte først episoden, da hun var kommet hjem igen, og har hverken navn eller nummer på hundelufteren. 

- Vi vil meget gerne i kontakt med den her mand. Han er vidne til episoden, og kan hjælpe os videre med sagen, siger Tue Nissen. 

Hundelufteren beskrives som,

* En dansk mand på ca. 50 år.

* Han havde en lille, lys hund i snor. 

* Han kan have været iført en fleecejakke og lange bukser.

Hundelufteren kørte kvinden hjem i en personbil, der holdt parkeret på Offenbachsvej. Kvinden beskriver bilen som en sølvgrå personbil. 

Politiet i Holstebro opfordrer manden eller nogen, som kan vide, hvem han er, til at henvende sig på telefon 114.