Kvinde anmeldte falsk voldtægt

En 30-årig kvinde er sigtet for at have løjet om en påstået voldtægt, som skulle være fundet sted i weekenden. Det skriver Herning Folkeblad.

En ung kvinde kontaktede i weekenden politiet, fordi kun var blevet seksuelt krænket i en gyde ved Tinghuspladsen. Men det viser sig nu, at der ikke var hold i anmeldelsen. Det skriver Herning Folkeblad.

Under afhøring fortalte kvinden, at hun lørdag aften var blevet trukket ind i en gyde af fire mænd, og at de der havde forsøgt at forgribe sig på hende. Ifølge hendes forklaring til politiet, flygtede mændene derfra, fordi hun gjorde så meget modstand.
Men under afhøring nummer to erkendte kvinden, at hele anmeldelsen var ren og skær opdigtning.

- Det er meget bekymrende, for det er med til at skabe en unødvendig utryghed i befolkningen, siger politikommissær Henning Præstegaard til Herning Folkeblad.

Udlændinge var skyld i falsk anmeldelse
Under afhøringen, hvor kvinden erkendte, at hendes historie var det pure opspring, begrundede hun den falske anmeldelse med, at hun følte sig utryg i Herning midtby, fordi der var kommet så mange udlændinge til området.
 Politiet ser meget alvorligt på den falske anmeldelse, og kvinden er sigtet i sagen. Det er nu op til anklagemyndigheden, hvad der nu skal ske med kvinden.