Kvik med milliard-regnskab

Det går fremragende for køkkenkoncernen Kvik, der har præsenteret rekordregnskab. Men virksomheden sigter endnu højere.

kvikkoekken.jpg

For første gang nogensinde har KVIK køkkener rundet en milliard i omsætning. Virksomheden selv giver et nyt sortiment og en udskiftning i forhandler-skaren æren for rekordregnskabet. Men det er ikke kun Kvik køkkener, der nyder godt af de flotte regnskabsresultater – også konkurrenterne mærker, at kunderne langt om længe har rystet finanskrisen af sig.

- Vi har skiftet 60 procent af vores sortiment over de sidste 24 måneder. Vi har lavet et utrolig fedt sortiment i dansk design, og det mærker vi, at kunderne kvitterer for. Der er ingen tvivl om, at i Danmark og vores andre lande er der godt gang i markedet, siger Jens-Peter Poulsen, administrerende direktør, Kvik, Vildbjerg.

Køkkenproducenten fra Vildbjerg har siden slutningen af 2014 været en del af en optur i branchen. Samme optur har de også mærket i Aubo Production i Aulum.

- Vi kan mærke det på den måde, at vi har overtrumfet den forventede omsætning i 2016. Vi havde budgetteret med en vækst på 16 procent, og per dags dato ligger den 22 procent over, hvad den gjorde sidste år, så det er helt fantastisk, siger Torben Andersen, administrerende direktør, Aubo Production

Selvom direktøren i Kvik taler om jysk beskedenhed, er der masser af ambitioner bag næste skridt for virksomheden.

- Det har taget os 33 år at nå milliarden. Nu er drømmen, at vi om fire år kan sige, at vi har passeret halvanden milliard, siger Jens-Peter Poulsen, administrerende direktør, Kvik, Vildbjerg.

Kviks omsætning i 2015 landede på en milliard og 97 millioner kroner