Kvamm tester nye sange live

Nephew-forsangeren tager på turné for at afprøve en række sange til et nyt soloalbum.Turen går blandt andet forbi hjembyen Klitmøller.

Simon Kvamm
Foto: Christian Toft Bro, TV MIDTVEST

Det er den omvendte rækkefølge: Musikeren Simon Kvamm, der bor i Klitmøller, tager i januar hul på en mini-turné for at teste en række nye sange, inden han eventuelt udgiver dem på et soloalbum.

- Jeg har skrevet en samling nye sange. Og jeg har tænkt nogle tanker rundt om dem. Måske er sangene gode, måske ikke. Måske er tankerne værd at høre på, måske ikke. Det vil jeg gerne lave en test på og har derfor fået booket et par små spillesteder i første del af 2016, skriver Nephew-forsangeren på sin hjemmeside under overskriften "testing testing".

Kvamms turné begynder den 14. januar i Horsens, og turen går også forbi Klitmøller, hvor han giver koncert i Stalden den 27. januar.

Simon Kvamm skriver på sin hjemmeside, at han i længere tid har haft lyst til at gå solo. Og at spille sangene live, før han indspiller dem, giver også god mening, mener han.

- Dels fordi jeg ser scenen som mit vigtigste sted at udkomme som solist. Og dels fordi jeg tror på sangene bliver bedre af at blive modnet med et publikum siddende overfor mig. Man vil altså høre ufærdige sange, hvilket jeg er ret spændt på, hvordan fungerer. Det gør mig faktisk en kende fugtig i armhulerne, skriver han på hjemmesiden.

 

2:34
TV MIDTVEST sendte i september sidste år dette indslag om Simon Kvamm, da han sammen med familien flyttede til Klitmøller. Planen var at bo i et lejet hus i foreløbig et år.