Kunstigt lig narrede politiet

Kvinde på tur med børn fik et chok i en skov. Hun troede, hun havde fundet et lig.

3112141Kunst.jpg

Det skulle have været en hyggelig og fredelig tur i skoven for en kvinde og nogle børn før nytårsmiddagen. Men kvinden og børnene fik sig noget af et chok, da de troede, de havde fundet et lig i en skulpturpark nær Karstoft.

Kvinden ringede til politiet, og Midt- og Vestjyllands Politi rykkede ud med patrulje og efterforskere. Også en ambulance blev sendt til stedet, og da ambulancefolkene dukkede op, kunne de afblæse alarmen. Der er nemlig blot tale om en skulptur på galleri- og udstillingsstedet Skovsnogen.

- Vi lod os vist alle sammen narre og troede ud fra billederne, at der var tale om et lig. Og der er ikke noget at sige til, at kvinden i skoven fik sig en forskrækkelse. Heldigvis er der blot tale om et kunstværk, fortæller vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen.

I første omgang forlød det fra politiet, at det kunstige lig var fundet på en legeplads, men der er altså tale om en skulpturpark syd for Herning. Partner i Skovsnogen Artspace, Søren Taaning, beklager, at kvinden og børnene fik en dårlig oplevelse.

- Skovsnogen er ikke nogen legeplads, og vi har fået mange hårde kommentarer i kølvandet på episoden. Skovsnogen er en skulpturpark med 50 værker af forskellige kunstnere fra ind- og udland, siger Søren Taaning.

Anm. om et lig i Skoven fra Kvinde der var på tur med børn. Det viste sig at være kunst på legepladsen Skovsnogen :) pic.twitter.com/dotgCz3662

— MV-Jyllands Politi (@MVJPoliti) 31. december 2014