Kulturmødet Mors finder ny direktør

Trine Bang er ansat som ny direktør af Kulturmødet Mors. Hun kommer fra en stilling som programkoordinator for Aarhus 2017.

Trine Bang kommer til at stå i spidsen for den sjette udgave af Kulturmødet Mors.
Trine Bang kommer til at stå i spidsen for den sjette udgave af Kulturmødet Mors.
Foto: Pressefoto

Kulturmødet Mors har fundet sin nye direktør. 40-årige Trine Bang er valgt som ny direktør af et enigt ansættelsesudvalg, som lægger vægt på hendes mange års erfaring fra kulturverdenen.

- Trine Bang har stor organisatorisk erfaring i krydsfeltet mellem politik, kultur og erhverv, hvilket gør at hun forstår at skabe gode forbindelser og har et særdeles relevant netværk. Samtidig har hendes kulturerfaring givet hende en solid ballast til at løfte Kulturmødet ind i fremtiden som en national begivenhed med internationalt format, fortæller Hans Ejner Bertelsen, formand for bestyrelsen og borgmester i Morsø Kommune, i en pressemeddelelse.

Kulturmødets nye direktør kommer fra en stilling som programkoordinator for Aarhus 2017, hvor hun har stået i spidsen for 40 medarbejdere og 4500 frivillige. Helt så stort er Kulturmødet Mors endnu ikke, men den kommende direktør glæder sig til at få arbejdshandskerne på.  

- Det motiverer mig dybt at gøre Kulturmødet Mors til den kraft, der holder kulturdebatten i live i hele Danmark. Derudover tænker jeg at mit drive og min erfaring kan jeg være med til at sikre, at Kulturmødet Mors bliver en dagsordensættende national begivenhed med kant, relevans og kvalitet, fortæller Trine Bang i en pressemeddelelse.  

I 2018 løber Kulturmødet Mors af stablen d. 23.-25. august i Nykøbing Mors, men i løbet af året vil der være en række optakts arrangementer rundt om i landet. I 2017 deltog 23.000 gæster i Kulturmødet. 

Trine Bang starter for fuld kraft d. 1. februar. 

3:07
I sommer sendte vi masser af TV fra Kulturmødet Mors. Her om forskellen på Vest- og Østdanmark.