Kronprinsen til eventyr-løb i Silkeborg

Kronprins Frederik deltager Yeti adventure Challenge Silkeborg.

kronprins_frederik.jpg

Fredag og lørdag kan blive særdeles anstrengende dage for kronprisen, når han deltager i det såkaldte eventyrløb i Silkeborg og omegn.

- Han har prøvet meget, men aldrig et adventure race. Det er et scoop for vores løb og for Silkeborg generelt, at kronprinsen deltager. Det er ekstra fedt, at han tilmed vælger Silkeborg som det sted, hvor han skal prøve sig af i noget helt nyt, siger løbskoordinator Jesper Valbak.

Yeti Adventure Challenge foregår fra fredag aften - med udgangspunkt i området omkring Papirfabrikken - til lørdag eftermiddag.

I løbet af weekenden vil eventyr-løbet også bringe kronprinsen til blandt andet Himmelbjerget og Gjern. I tre forskellige klasser vil næsten 400 deltagere skulle løbe, cykle, ro, rapelle, svømme, skyde, klatre, rulle og rafte sig gennem naturskønne Silkeborg og omegn.

Kronprinsen deltager i eliteklassen på et hold med to andre, og kan blandt andet se frem til at skulle rapelle ned ad Silkeborghus og rafte i stryget i Silkeborg.

- Det bliver et meget uforudsigeligt døgn for kronprinsen og de øvrige deltagere. Blandt andet på grund af kronprinsens deltagelse håber vi på mange publikummer, så de kan se den bedste side af adventure racing, konstaterer Jesper Valbak.